A A tekstgrootte:

Maandagavond 22 mei om 20.00 uur: Brein Storm met Erik Scherder

6 april 2017

Maandagavond 22 mei om 20.00 uur: Brein Storm met Erik Scherder

De zevende editie van het Amsterdamse Bos Golftoernooi krijgt een wel heel bijzondere afslag op maandag 22 mei. Professor Erik Scherder, bekend van o.a. De Wereld Draait Door, komt naar de grote zaal van de Studio Aalsmeer voor een unieke avond. Op de voor hem zo kenmerkende enthousiaste wijze zal hij ingaan op het wonder van de werking van onze hersenen. Als geen ander weet Erik Scherder die wetenschap toegankelijk te maken voor een groot publiek. Het wordt een echte Brein Storm.

De relatie tussen het Amsterdamse Bos Golf en professor Scherder ligt in de Nederlandse Hersenbank (NHB). De NHB krijgt vanaf dit jaar drie jaar lang de opbrengsten van het Amsterdamse Bos Golf toernooi. Te beginnen dus met de zevende editie die op dinsdag 4 juli plaatsvindt. Voor één dag wordt het Amsterdamse Bos omgetoverd tot een heuse 18 holes golfbaan ten bate van een goed doel. De organiserende Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn kiest met de NHB opnieuw voor een goed doel waarbij de werking van hersenen centraal staat. Eerder waren dat de stichting MS Research en de AMC Foundation. De NHB voelt zich enorm vereerd en is de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn zeer dankbaar. 

Meer informatie over het programma, waarbij ook Inge Huitinga, directeur NHB aanwezig zal zijn om meer te vertellen over het werk van de NHB, treft u op www.amsterdamsebosgolf.nl. Ook als u aanwezig wilt zijn bij dit evenement kunt u op deze site terecht voor de kaartverkoop. Zie ook ons eerdere nieuwsbericht van 7 juli 2016.

Maandagavond 22 mei om 20.00 uur: Brein Storm m...