A A tekstgrootte:

ArenA MoveS: sporten voor een MS-vrije wereld!

6 juli 2018

ArenA MoveS is een uniek jaarlijks terugkerend sportevenement. Jong en oud sporten samen in de Johan Cruijff ArenA in Amsterdam voor een MS-vrije wereld.

Op 8 juli 2018 vindt de derde editie van ArenA MoveS plaats. Tijdens deze Ultimate Summer Workout worden de deelnemers uitgedaagd om verschillende workouts te doen waaronder een traploopparcours op de beroemde en beruchte trappen van de ArenA en/of diverse workouts op het veld onder leiding van bekende trainers. Naast de workout zijn er veel andere leuke elementen zoals een klimmuur en een voetbalveld.

ArenA MoveS werkt samen met bestaande Nederlandse organisaties op MS-gebied zoals het Nationaal MS Fonds en Stichting MS Research. De netto-opbrengst van dit evenement wordt besteed aan onderzoek naar MS, met als uiteindelijk doel een MS-vrije wereld.

Eerder ontving dr. Inge Huitinga, directeur van De Nederlandse Hersenbank, een MS 'Out-of-the-Box Grant' van MoveS en Stichting MS Research voor onderzoek naar het begin van een MS-ontsteking (zie ook een eerder nieuwsbericht hierover).

Meer informatie over het ArenA MoveS evenement vindt u op de ArenA Moves website

ArenA MoveS: sporten voor een MS-vrije wereld!