A A tekstgrootte:

Vacature bij de NHB

2 oktober 2018

Vacature bij de NHB

Vanwege een groei in werkzaamheden is de NHB op zoek naar een extra  Medisch samenvatter.

Functie informatie
Na overlijden vragen wij bij de huisarts, en eventuele specialisten van hersendonoren die bij ons bekend zijn de medische gegevens op. Zodra alles toegestuurd is, zal de medische samenvatter verantwoordelijk zijn voor het maken van de samenvattingen van de Nederlandse klinische informatie in het Engels. Deze samenvattingen zijn belangrijk voor de pathologen die uiteindelijk de neuropathologische diagnose stellen. Ook zijn de samenvattingen beschikbaar voor onderzoekers die hersenweefsel aanvragen. Jij wordt onderdeel van het team van nog 3 medisch samenvatters.

Profiel
Medische kennis en beheersing van terminologie is een vereiste, bij voorkeur iemand met geneeskunde achtergrond/bezig met studie geneeskunde of soortgelijke studie.

  • Je hebt affiniteit met neurologie, psychiatrie, en wetenschappelijk onderzoek.
  • Ervaring met werken met klinische dossiers en samenvatten strekt tot de aanbeveling
  • Nauwkeurig en systematisch
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid (Nederlands en Engels)
  • Goede communicatieve en contactuele eigenschappen
  • Nuchter kunnen omgaan met alles rond het overlijden van donoren

Aanstelling
Het betreft een dienstverband van één jaar met een 0-urencontract. Vergoeding vindt plaats op basis van urendeclaratie. Minimale beschikbaarheid 8 uur per week, voorkeur voor 16-24 uur beschikbaarheid. Uren flexibel in te delen in overleg, tijdens kantooruren.

Arbeidsvoorwaarden
Salaris volgens schaal 7 cao Nederlandse Universiteiten. exclusief 8% vakantiegeld en 8,3% eindejaarsuitkering.

Standplaats: Amsterdam-Zuidoost.

Informatie
Meer informatie over De Nederlandse Hersenbank is te vinden op www.hersenbank.nl

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Minke Groot, Coördinator Medische gegevens NHB (di, woe, vrij) ([email protected]).

Sollicitaties
Je kunt je motivatiebrief en curriculum vitae uiterlijk tot en met 19 oktober 2018 sturen aan de afdeling P&O van het Nederlands Herseninstituut ter attentie van Mw. Ernita Pfaff ([email protected]), onder vermelding van “medisch samenvatter NHB”. De selectieprocedure start direct en zal doorgaan tot de vacature is vervuld.

Wij streven ernaar dat ons personeelsbestand in o.a. leeftijd, geslacht, seksuele voorkeur en culturele achtergrond de diversiteit in de samenleving weerspiegelt. Wij stellen het dan ook zeer op prijs als kandidaten solliciteren die de diversiteit van ons team kunnen vergroten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature bij de NHB