A A tekstgrootte:

Stichting MS Research en Wereld MS Dag 25 mei 2016

21 april 2016

Stichting MS Research en Wereld MS Dag 25 mei 2016

Stichting MS Research en diverse samenwerkende MS-organisaties bieden u de kans om via livestream kennis te maken met de laatste ontwikkelingen over het houden van een optimale eigen regie voor mensen met MS vanuit de thuissituatie. Vanuit Zandvoort wordt dit programma bij u in de huiskamer gebracht.

Uiteraard ontbreekt ook de rol van wetenschappelijk onderzoek daarbij niet, Onderwerpen als de MS-telefoon, MS Zorg op Afstand, Multidisciplinaire Screening en slikstoornissen bij MS komen uitgebreid aan de orde. Prof.dr. Bernard Uitdehaag en dr. Hanneke Hulst, maar ook Wolter Kroes, Dance for Health, prof.dr. Jeroen Geurts en anderen zullen onderdeel uitmaken van het programma. Aan de invulling van diverse programmaonderdelen wordt nog gewerkt. In ieder geval zullen ook de regionale tochten van de MS Vereniging Nederland en de activiteiten van Mission Summit en MoveS op de agenda staan.

Vanaf 12.30 uur kunt u thuis op uw computer het programma volgen via deze website. U vindt de link naar de livestream een paar dagen voor 25 mei a.s. op de homepage van Stichting MS Research, zie http://msresearch.nl/. Rond 15.30 uur wordt het programma afgesloten.

De livestream wordt mede mogelijk gemaakt door Sanofi-Genzyme.

Afbeeldingsresultaat voor livestream

Stichting MS Research en Wereld MS Dag 25 mei 2016