A A tekstgrootte:

Op 3 juli 2018 zal voor de achtste keer het Amsterdamse Bos Golftoernooi plaatsvinden.

8 mei 2018

Op 3 juli 2018 zal voor de achtste keer het Amsterdamse Bos Golftoernooi plaatsvinden.

De voorbereidingen zijn in volle gang, Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn doet er alles aan om van het Amsterdamse Bos Golf toernooi weer een geslaagd evenement te maken. Gezien het succes van de voorgaande jaren hebben wij er het volste vertrouwen in dat zij hierin zullen slagen.

Het evenement staat intussen bekend als het 'First Amsterdam Rough Tournament'. De NHB is er erg trots op dat zij het goede doel mag zijn van dit door het publiek zeer gewaardeerde evenement. 

De opbrengst van de toernooien in 2017, 2018 en 2019, komt volledig ten goede aan het onderzoek van de Nederlandse Hersenbank. “Het blijkt dat de diagnoses bij leven van neurologische aandoeningen regelmatig niet overeenkomen met het beeld wat we in de hersenen aantreffen na overlijden. Dankzij de donatie van de Rotary Club Aalsmeer-Uithoorn kan de Hersenbank onderzoeken hoe vaak en waarom dit misgaat, in het bijzonder bij de ziekte van Parkinson en gerelateerde dementie en zodoende het belang van postmortaal onderzoek onderbouwen,” aldus Inge Huitinga, directeur van de Nederlandse Hersenbank.

Meer informatie over dit evenement treft u op de website van de Rotary Aalsmeer-Uithoorn via:

Rotary logo

Op 3 juli 2018 zal voor de achtste keer het Ams...