A A tekstgrootte:

Brainwalk 24 september 2016

27 september 2016

Brainwalk 24 september 2016

Afgelopen zaterdag 24 september, vond de allereerste Brainwalk plaats, een een uniek evenement waarbij mensen met een Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) de strijd met zichzelf aangingen door op de atlethiekbaan van Heythuyzen een aantal rondes te lopen of, als dit mogelijk was, te rennen.

Het was een prachtige, zonnige dag, de deelnemers waren super gemotiveerd en hebben alles op alles gezet om hun doel te bereiken. Sommige hebben zelf meer gelopen dan zij gepland hadden hetgeen meerdere malen zorgde voor een brok in de keel, wat een inzet!

De opbrengst, te weten € 5185,65, ging volledig naar de Nederlandse Hersenbank, waarvoor wij zeer dankbaar zijn. Wij bedanken met name de organisator van dit evenement, de voorzitter van Rotary Club Leudal Henry Honné en alle vrijwilligers van de Rotary Club Leudal én natuurlijk alle deelnemers en hun achterban die deze dag onvergetelijk hebben gemaakt.

Voor meer informatie over de Brainwalk zie http://brainwalk.nl/evenement en de Facebook pagina https://www.facebook.com/brainwalkNL/.

Bonnie van Huik en Petra Brom
krijgen de cheque overhandigd van
Henry Honné.

 

Brainwalk 24 september 2016