A A tekstgrootte:

Administratief medewerker donorprogramma en weefseluitgifte

3 april 2023

Administratief medewerker donorprogramma en weefseluitgifte

Het Nederlands Herseninstituut, een instituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW), voert fundamenteel en strategisch hersenonderzoek uit. De Nederlandse Hersenbank (NHB) is een afdeling van het Nederlands Herseninstituut met als doel het verzamelen en uitgeven van hersenmateriaal van overleden personen. Het hersenweefsel wordt beschikbaar gesteld aan wetenschappelijke onderzoekers wereldwijd, van zowel academische organisaties als farmaceutische bedrijven. Mensen registreren zich al tijdens hun leven als hersendonor bij de NHB. Wegens het vertrek van de huidige functionaris, hebben we een vacature voor een:

Administratief medewerker donorprogramma en weefseluitgifte
Voor 32 uur per week (0,8 fte)

De Nederlandse Hersenbank bestaat uit een enthousiast team van 16 medewerkers binnen het Nederlands Herseninstituut. We vinden een goede sfeer in het team erg belangrijk. Voor veel werkzaamheden werken we nauw met elkaar samen, maar daarnaast heeft ieder ook zijn eigen verantwoordelijkheid. Ook werken we samen met diverse betrokkenen op andere locaties zoals het Amsterdam UMC. De medewerker donorprogramma en weefseluitgifte werkt met name samen met de communicatiemedewerkers, administratief medewerker, en bureaumanager.

Voor meer informatie over de functie klik hier, en als je enthousiast bent, gebruik dan de 'Solliciteer nu' button, onderaan de pagina van de KNAW. We verheugen ons erop om je te ontmoeten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Administratief medewerker donorprogramma en wee...