A A tekstgrootte:

Vacature medewerker diagnostiek en weefseluitgifte

17 mei 2023

Vacature medewerker diagnostiek en weefseluitgifte

Het Nederlands Herseninstituut, een instituut van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen (KNAW), voert fundamenteel en strategisch hersenonderzoek uit. De Nederlandse Hersenbank (NHB) is een afdeling van het Nederlands Herseninstituut met als doel het verzamelen en uitgeven van hersenmateriaal van overleden personen. Het hersenweefsel wordt beschikbaar gesteld aan wetenschappelijke onderzoekers wereldwijd, van zowel academische organisaties als farmaceutische bedrijven. Mensen registreren zich al tijdens hun leven als hersendonor bij de NHB.

Voor versterking van ons team is de Nederlandse Hersenbank op zoek naar een:

Medewerker diagnostiek en weefseluitgifte
Voor 32-38 uur per week


De Nederlandse Hersenbank bestaat uit een enthousiast team van 16 medewerkers binnen het Nederlands Herseninstituut. We vinden een goede sfeer in het team erg belangrijk. Voor veel werkzaamheden werken we nauw met elkaar samen, maar daarnaast heeft ieder ook zijn/haar eigen verantwoordelijkheid. Ook werken we samen met diverse betrokkenen op andere locaties zoals het Amsterdam UMC. De medewerker diagnostiek en weefseluitgifte werkt met het gehele team, met name met de technisch coördinator, analisten en medewerker weefseluitgifte.

Meer informatie over de functie is hier te vinden. Als je enthousiast bent geworden, gebruik dan de ‘Solliciteer nu’ button via deze pagina. We kijken er naar uit je te ontmoeten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Vacature medewerker diagnostiek en weefseluitgifte